de la
03.10.18
până la
06.10.18
Braşov, România
Centrul de evenimente și conferințe Lux Divina
thumbnail

Congresul Național de Dermatologie

Eveniment științific,  Deschis

Stimaţi colegi,

 

Societatea Romană de Dermatologie are plăcerea de a vă invita la Congresul Naţional de Dermatologie cu participare internaţională care va avea loc la BrașovCentrul de evenimente și conferințe Lux Divina, în perioada 03 – 06 octombrie 2018.

 

Având ca experiență edițiile precedente ale Congresului, ne așteptăm la o manifestare de înaltă ținută, prin participarea unui număr mare de specialiști ai dermatovenerologiei naționale și internaționale, completată și de împlinirea a 90 de ani de la înființarea Societății Române de Dermatologie.

 

Vă invităm să contribuiți la programul științific prin trimirerea de lucrări pentru una dintre secțiunile Congresului: comunicare orală sau poster. Așteptăm să ne transmiteți, pe adresa de email office@srd.ro până la data de 03 septembrie 2018 titlu lucrării, autorii, aparetenența acestora, informații pe care le veți regăsi în detaliu în documentul Indicații pentru realizarea lucrărilor.

 

Lucrările prezentate în cadrul Congresului vor fi publicate în volumul de rezumate, dar cei care doresc sa publice sub forma unui articol, în revista “Dermatovenerologie”, revistă indexată BDI, trebuie să ne trimită lucrarea prezentată în extenso.

 

Urmarea a numărului mare de participanți la Congresele din anii precedenți, suntem încredințați că veți răspunde invitației noastre și că veți fi parte, alături de colegii dvs., la un Congres în care se vor aborda cele mai recente abordări teoretice și aplicative, a perspectivelor și impactului asupra specialității dermatovenerologie prezente și viitoare.

 

Pentru înscrieri şi cazare vă rugăm să luaţi legătura cu operatorul de servicii al Congresului:

Gama Travel Events fax: 021-3107348 sau E-MAIL: office@gamatravelevents.ro.

 

Ca participant la Congres vă puteți înregistra cu taxă redusă până la data de 03.09.2018 cu condiția să aveți cotizația de membru plătită la zi.

 

!IMPORTANT Completarea formularelor de înregistrare ca membru al SRD, de înregistrare la CND precum și Declarația de consimțământ sunt obligatorii!

 

Vă aşteptăm,

 

Dr. Călin Giurcăneanu

Preşedinte SRD

    

Dr. Alin Nicolescu

Secretar General

 

Dr. Magda Constantin

Trezorier SRD

 

Program

CredoWeb recompensează înregistrarea medicilor dermatologi în platforma online www.credoweb.ro prin crearea unui cont de membru activ.

În cadrul Campaniei “Înregistrează-te în CredoWeb!” se va acorda ca și premiu o tabletă Samsung SM - T580 Galaxy Tab A 10.1

Fiecare membru activ înregistrat, medic dermatolog, va fi înscris într-o bază de date care va permite extragerea aleatorie a câștigătorului.

Data limită de participare este 05 octombrie 2018, ultima zi calendaristică care permite ca prin crearea unui cont, medicul dermatolog să poată fi înscris în tombolă.

Extragerea se va face în data de 6 octombrie, la standul CredoWeb din zona expozițională a congresului.

Regulamentul Campaniei este disponibil pentru toți utilizatorii CredoWeb pe pagina evenimentului.

 

 

Fișiere atașate

pdf
Regulament tombola "Înscrie-te în CredoWeb!"
stand prezentare CredoWeb Romania

Partajați:

Comentarii