Articol

Tehnologia digitala: continuitate pe fondul pandemiei COVID-19

Tehnologia digitala: continuitate pe fondul pandemiei COVID-19

Pandemia Coronavirus - cum putem ajuta in asigurarea continuitatilor operatiunilor
 

Izbucnirea infectiei cu coronavirus ne forteaza pe toti sa constientizam problemele serioase implicate. Acestea pot face referire la familie, rude, apropiati, dar si angajati si parteneri. De asemenea, este serios afectat modul in care ne putem continua indatoririle zilnice si obiectivele de business.

Pe fondul interzicerii evenimentelor , cum mai putem organiza mese rotunde, simpozioane, conferinte medicale si congrese? Cum sa avem grija de echipele noastre si sa pastram un orar de lucru si contacte?

Ca un partener de incredere al industriei, CredoWeb poate furniza solutii tehnologice pentru gazduirea unor asemenea evenimente intr-un mediu digital profesional

  • Modulul E-learning: ofera puncte de educatie medicala continua, ofera testare, certificare si inovatie digitala pentru a atinge virtual grupul dvs tinta de profesionisti din sanatate.
  • Discutiile virtuale: sunt o excelenta oportunitatede comunicare catre medici si farmacisti a unor opinii si raspunsuri competente din partea unui moderator, lider de opinie de prestigiu.
  • Newseletter-e, chestionare digitale, campanii de disease awareness  sau patient suport sunt doar cateva alte servicii ce pot fi folosite in interactiunea digitala, accesibile facil pentru segmente extinse de specialisti sau pacienti.
  • Echipa noastra este disponibila pentru a filma si edita materiale video cu elemente de animatie personalizata, subtitrare sau alte elemente care pot fi difuzate catre medici, farmacisti sau pacienti.

Probleme de siguranta a sanatatii si de access la contactele cheie

Reprezentantii medicali sau comerciali care viziteaza spitale, clinici, centre medicale sau farmacii sunt deosebit de expusi in acesta perioada sau au foarte mari probleme de acces

In acest sens, CredoWeb ofera unelte de comunicare care sa ajute echipele in activitatile lor zilnice si in atingerea obiectivelor de business.

 

Sistemul de mesagerie branduit este o solutie moderna de contact individul cu medicii  si farmacistii din target group, dar si pentru comunicare directa catre un grup de specialisti selectati pe diferite criterii: potential, apetit pentru inovatie, competente digitale

 

CredoWeb are disponbilitate atat pe partea de solutii technologice cat si prin echipa dedicata de experti sa ajute industria sa implementeze  proiecte alternative de comunicare, in mod eficient, rapid si usor de urmarit

 

Suntem aici pentru a ajuta,

Echipa CredoWeb

 

Comentarii