Articol

Vedetele și problemele lor cu tenul. Probleme care sunt fix ca ale tale

Vedetele și problemele lor cu tenul. Probleme care sunt fix ca ale tale


Le admirăm și ni se pare că arată perfect – ten, corp, zâmbet, atitudine. Revistele glossy le prezintă mereu în lumina potrivită, fără niciun defect vizibil publicului. Dar nu ne întrebăm niciodată dacă și vedetele se luptă cu probleme normale, care ne dau nouă mari bătăi de cap. Ei bine, iată că se întâmplă. Fiindcă și vedetele, greu de crezut, ai zice, sunt oameni, până la urmă.

 

Da, problemele pe care le ai tu cu acneea i s-au întâmplat și lui Cameron Diaz. Da, și Miley Cyrus s-a simțit îngrozitor de fiecare dată când cineva a văzut-o nemachiată, cu tenul imperfect la vedere. Și Rihanna crede că problemele de ten îți pot afecta încrederea în tine și te pot afecta emoțional.

 

Actrița Emma Stone s-a luptat mulți ani cu acneea, începând de la 17 ani și continuând până la 20, și Amanda Seyfried a avut grave probleme cu tenul – acnee severă ca urmare unor dereglări hormonale și o eczemă puternică apărută pe fond de stres.

 

Lor li se adaugă, pe lista vedetelor care au avut probleme cu tenul – și deseori cu acneea –, chiar dacă publicul nu a văzut asta în reviste sau la televizor, staruri precum Victoria Beckham, Katy Perry, Keira Knightley, Kim Kardashian West.  

 

Dar cel mai important lucru este că ele, așa cum trebuie să faci și tu, au căutat cele mai bune soluții și au depășit această problemă apelând la specialiști în dermatologie, la produse inovatoare. Pe lângă recomandările primite de la specialiștii dermatologi, mai ales în cazul unor probleme de ten majore, fiecare dintre vedetele menționate declară că a încercat să își schimbe și stilul de viață nesănătos, vinovat, de multe ori, pentru felul în care arată și se simte pielea noastră.

 

E adevărat că un produs bun, creat pentru a remedia problemele specifice ale tenului și ales în funcție de tipul tău de piele, poate face minuni. Dar e important să adaugi la ritualul de îngrijire și mici trucuri care te vor ajuta să ai un ten cât mai aproape de cel pe care ți-l dorești – adică perfect.

 

De exemplu, Rihanna a renunțat la alcool și la junk food și, de câte ori a avut o noapte mai lungă și mai grea, a avut grijă să bea mai multă apă. Victoria Beckham a introdus în meniul zilnic, la sugestia dermatologului său, somonul, iar Keira Knightley și-a schimbat dieta, având grijă să mănânce mai multe legume și fructe proaspete. Schimbările acestea mici, împreună cu folosirea de produse dermatocosmetice potrivite, le-au ajutat să treacă peste gravele probleme cu tenul.

 

Un lucru important atunci când tenul îți dă bătăi de cap, spun aproape la unison vedetele, este să respecți cu sfințenie un ritual de îngrijire zilnică.

 

Gama de produse Pharmacore Acne Control – care conține gel de curățare, mască hidratantă, gel de tratament, cremă tratament, spray pentru corp – este foarte la îndemână pentru ritualul tău de îngrijire și frumusețe și îți oferă rezultate pe termen lung. Produsele inovatoare Pharmacore Acne Control te vor ajuta să scapi și de sebumul în exces, dar îți vor curăța și pielea de celulele moarte, vor reduce inflamația și vor calma zonele afectate, dar – foarte important – vor bloca și excesul de bacterii din piele care produc și întrețin acneea.

Folosită pe termen lung, gama Pharmacore Acne Control te va pune în lumină așa cum meriți: cu fața curată și cu încredere în tine.

Comentarii