Articol

CredoWeb prezent la Congresul SRD 2018

CredoWeb prezent la Congresul SRD 2018

 

CredoWeb Romania a fost parte a congresului SRD 2018

În perioada 3-6 Octombrie 2018, CredoWeb Romania a fost prezent ca sponsor în cadrul Congresului Național de Dermatologie de la Brașov. A fost o ocazie excelentă de a interactiona cu medicii din cadrul acestei specialitati și nu numai, iar echipa Credoweb a fost bucuroasa sa impartaseasca avantajele oferite de platforma de comunicare tutotor celor implicați în industria sănătății.

Iată câteva din așteptările confirmate la acest congres:


Pot spune ca, de la an la an, congresul a tot crescut prin participare, ca număr de simpozione și prelegeri, iar acest congres va fi unul ditre cele mai bune și complete din câte au fost.

Prof Dr Calin Giurcaneanu, Presedintele SRD

 

 

Congresul de anul acesta este unul aniversar , sărbătorim 90 de ani de la infiintarea SRD ca și societate, ceea ce spune multe despre seriozitatea specialitatii”

Dr Alin Nicolescu, Secretar General al SRD

 

Am avut plăcerea sa discutam la standul nostru cu un numar impresionant de medici și sa cream împreuna profile de medici activi în cadrul platformei pentru toți cei interesati.

 

La acest moment, peste 200 de specialisti si rezidenti in dermatologie folosesc platforma noastra

 

La acest moment, peste 200 de specialisti si rezidenti in dermatologie folosesc platforma noastra. Mulțumim pentru timpul și încrederea acordata, a fost o reala plăcere să ne cunostem și suntem increzatori într-o relație de lunga durata, în cadrul careia vom dovedi utilitatea platformei CredoWeb pentru toți jucătorii din zona de îngrijire a sănătății.

Stand CredoWeb
Standul Credoweb din cadrul expozitei

 

Vom pune în mod regulat la dispoziția celor înregistrați pe platforma noastra articole și știri medicale de interes , dar vom intermedia și eforturile de promovare ale industriei farmaceutice indreptate către segmenetele cheie de specialisti. Astfel veți putea beneficia de invitații la diferite evenimente organizate de producătorii de medicamente și de dispozitive medicale, veți fi expusi la cele mai noi studii și materiale stiintifice realizate de aceștia, dar veți putea și interactiona direct cu reprezentantii acestor companii.


Campania CredoWeb in cadrul congresului SRD

CredoWeb a recompensat înregistrarea medicilor în cadrul congresului de dermatoligie în platforma online www.credoweb.ro prin crearea unui cont de membru activ. În cadrul Campaniei “Înregistrează-te în CredoWeb!” a fost acordata ca și premiu o tabletă Samsung SM - T580 Galaxy Tab A 10.1

Fiecare membru activ înregistrat, a fost înscris într-o bază de date care a permis extragerea aleatorie a câștigătorului. Data limită de participare a fost 05 octombrie 2018, ultima zi calendaristică care permitea ca prin crearea unui cont, medicul dermatolog să poată fi înscris în tombolă. Extragerea a fost făcută în data de 6 octombrie, într-o zona apropiata secretariatului congresului.

 

Castigatoarea premiului este doamna Iulia Zboras din Cluj.

 

Regasiti mai jos filmata intreaga procedura de desemnare a castigatorului din data de 6 octombrie 2018, in cadrul inchiderii Congresului de Dermatologie in incinta complexului Lux Divina, Brasov .

 

Multumim celor care au participat la initiativa noastra si va asteptam si pe viitor sa ne fiti alaturi!

 

Comentarii