Articol

Cât de des să ne spălăm pe față atunci când avem acnee

Cât de des să ne spălăm pe față  atunci când avem acnee

Îți speli fața de multe ori pe zi, folosești mai multe tipuri de produse de îngrijire, le alternezi, îți faci măști naturale și totuși acneea se menține sau se încăpătânează să revină tot mai agresiv. Și te întrebi de ce. De fapt, tocmai acestea sunt greșelile majore pe care le faci. Din disperarea de a avea rezultate rapide, îți agasezi pielea și îi dezechilibrezi procesul de regenerare.

Mulți oameni încă mai cred că acneea este cauzată de piele murdară. Deși se influențează una pe alta, spălarea în sine nu va elimina sau preveni acneea.

Spălarea ajută la eliminarea sebumului și a celulelor moarte ale pielii. Astfel, multe persoane folosesc tot felul de produse, inclusiv produse de curățat pe bază de alcool și/sau săpun și se curăță excesiv, numai că asta nu face decât să irite pielea și să agraveze acneea. Drept urmare, pielea se usucă și SE CAPATA PREDISPOZITIE SPRE INFLAMATIE.

Cu atât de multe produse disponibile și cu atât de multe informații conflictuale, crearea unei rutine de îngrijire a pielii pentru acnee poate părea confuză. Dar rutina zilnica de îngrijire a pielii pentru acnee nu trebuie să fie complexă pentru a fi eficientă. De fapt, veți avea nevoie de doar câteva minute de două ori pe zi.

Specialiții recomandă splălarea de două ori pe zi cu apă și un produs de curățare specilializat și adaptat tipului de ten. Pentru cei care se luptă cu acneea, Pharmacore®Acne Control a creat o gamă completă de tratament, care conține gel de curățare, mască hidratantă, gel tratament, cremă tratament, spray pentru corp și tratament oral. Aceste produse reglează excesul de sebum și reînvață glandele sebacee să producă sebum asemenea pielii normale.

De asemenea, curăță tenul de celulele moarte și eliberează porii care sunt blocați, reduc eficient roșeața, calmează zonele inflamate și blochează excesul bacteriilor din piele care întrețin acneea.

Comentarii