Articol

CredoWeb parte la eyeforpharma 2020: 100% digital

CredoWeb parte la eyeforpharma 2020: 100% digital

Dragi colegi,

Intreaga societate se gaseste in fata unor situatii si provocari fara precentpe timpul extinderii pandemiei COVID-19. Ne-am schimbat deja multe din obiceiuri si din rutinele de lucru in scopul de a ne apara sanatatea si de a ne proteja familia, vecinii si colegii.Importante evenimente internationale care fusesera pregatite cu grija au fost anulate din cauza dinamicii fara precedent a pandemiei.

 

Printre ele se numara si evenimetul annual Eye4Pharma Barcelona. Evenimentul offline a fost anulat, dar exista si vesti bune-organizatorii au decis sa transforme eye4pharma intr-un eveniment complet digital care va dura 5 zile, intre 30.03-4.04.

 

Echipa Eye4pharma a declarat ca se simt impulsionati de catre speaker-ii evenimentului care au decis sa le fie alaturi, “ garantand impartasirea de idei si valoare adugata in aceata perioada critica”.

 

Unul dintre acesti prezentatori este Dr. Peter Velev MD, fondatorul platformei CredoWeb-reteaua profesionala de comunicare pentru specialistii in sanatate, companii si pacienti.

Dr Velev a prezentat  in 31 martie,  urmatorul topic:

Guarantee launch excellence – adopt new technologies driving scientific engagement to the next level

Principalele subiecte pe care Peter Velev le-a abordat au fost:

  • Align key stakeholders behind your launch during emergency situations through technology that enhances cross-market interactive professional networking
  • Enhance your value proposition by creating scalable scientific engagement across the globe with KOLs
  • Deliver advanced analytics across pre and post launch communities through world-class customer data management integration  

 

Cum sa faceti fata contactului limitat cu specialistii in contextul masurilor luate impotriva COVID-19? Cum sa asigurati o lansare de succes la nivel international si care sunt noile tehnologii ce pot fi folosite in acest scop? Afla despre Evenimentele Virtuale Nationale si despre Zonele de Relationare. Studiati oportunitatile oferite de rapoartele si statisticile special construite pentru a da imaginea completa a punctelor de contact realizate.

 

Echipa CredoWeb va transmite catre reprezentantii industriei cele mai importante idei si va oferi detalii suplimentare legate de topicele atinse in cadrul acestei prezentari.

Intreaga prezentare inregistrata este deja disponibila pe pagina evenimentului, sectiunea video on demand, inrolarea la eye4pharma digital este gratuita si se poate face la :

 

JOIN E4P

 

Aveti grija de sanatatea voastra si a apropiatilor!

Echipa CredoWeb

Comentarii