Cardiologie

191 Urmăritori

 

 

 

In aceasta sectiune, specialistii din cardiologie sunt invitati sa descopere noutati, abordari terapeutice de ultima ora, inovatii si lansari din domeniu. Totul in scopul de a va oferi sprijin in activitatea dvs curenta si de a putea propune pacientilor dvs cele mai noi solutii disponibile.

 

Echipa CredoWeb selecteaza si propune in mod continuu:

Articole stiintifice

Prin aportul echipei de jurnalisti medicali sau prin colaborarea pe care o avem cu publicatii sau organizatii reputate la nivel international, vor fi publicate articole de ultima ora, cu un mare impact potential in starea de sanatate a pacientilor afectati de boli cardio-vasculare.

 

Studii de caz

Specialistii nostri selecteaza si va ofera permanent studii de caz reale, prezentate de diferite institutii sau specialisti din domeniu, cazuri care va pot fi utile in abordarea situatilor complexe din patologia cardiaca

 

Stiri medicale

Aici se vor publica in permanenta stiri din lumea medicala relevante in aria afectiunilor cardio-vasculare. Noutati din industrie, descoperiri, noi tramanente sau schimbari legislative, toate va vor fi puse la dispozitie in aceasta sectiune

Evenimente

Tot in aceasta zona vor fi prezentate evenimentele importante din cardiologie, de la congrese la conferinte sau la evenimente regionale. In plus, veti putea studia evenimentele, comunicarile sau cursurile organizate in platforma, pe teme de interes, implicand importanti lideri de opinie, chiar purtatoare de puncte EMC.

 

 

Știri

...