Articol

„Invita un prieten/coleg” în CredoWeb

„Invita un prieten/coleg” în CredoWeb

      Pana acum în articolele anterioare, echipa CredoWeb v-a prezentat cum va puteti completa profilul de specialist în sănătate în cadrul platformei DETALII, a.i. sa beneficiati de o vizibilitate mai buna.  Au fost prezentate beneficiile pe care puteti avea, gratuit, ca utilizator profesional al CredoWeb ARTICOL. De asemenea, platforma va permite, tot gratuit, contruirea uni pagini pentru cabinetul sau afacerea dvs, putand sa va faceți cunoscute serviciile, realizările , certificarile etc și sa puteți beneficia în timp real de contacte sau chiar programari din partea pacientilor interesati VEZI CUM .

Da mai departe

 

Dacă cele prezentate pana acum doriți sa le faceți cunoscute unui coleg, platforma va permite sa invitați un nou utilizator să se alăture comunității CredoWeb. Iată mai jos pasii simpli pe care ii puteti urma.

 

  PASI:
1.Din profilul dvs de utilizator, odată conectat pe www.credoweb.ro, trebuie sa accesati optiunea „Profil”, din partea stânga a ferestrei principale:

 

2.Apoi, din partea inferioara a ferestrei, va trebui sa accesati zona :Contacte”:

 

 

3.De aici, prin click pe optiunea „Invita prin e-mail” se va deschide fereastra prin care veti face efectiv invitatia:

 

4.Prin simpla completare a adresei de email a colegului dvs și prin scrierea unui mesaj ca si invitatie, colegul dvs. va primi un email din partea CredoWeb prin care dvs. personal îl invitați în platforma, cu un link și detaliile necesare pentru crearea profilului propriu. Ulterior, după validare, colegul dvs va beneficia de informarile, campaniile și serviciile disponibile în platforma și, foarte important, veți putea comunica direct, facil și securizat de teme profesionale. Așa va veți putea construi o comunitate proprie, în care sa inițiați discuții, sa schimbati impresii și informații pe temele dvs de interes.

 


Mult succes!

Echipa Credoweb

Comentarii