Articol

Crearea unui cabinet sau institutii in CredoWeb

Crearea unui cabinet sau institutii in CredoWeb

Plaftorma CredoWeb va permite, plecand de la profilul dvd de medic deja existent, sa creati o pagina a cabinetului, clinicii sau institutiei unde activati. Astfel, veti avea posibilitatea sa faceti cunoscuta activitatea , competentele si realizarile din cadrul acestei instutii, beneficiind de o vizibilitate crescuta in randul pacientilor, colegilor sau industriei producatoare medicamente , dispozitive sau aparatura medicala. Iata mai jos pasii simpli pe care trebuie sa ii urmati.

 

Din partea stanga, alegeti din zona de profil optiunea "Paginile mele" :

Prin click pe optiunea + , creare, veti putea defini o nou pagina, pe care o veti alege de tip "Organizatie". Aici veti completa toate datele de contact principale, putand adauga si o poza reprezentativa:

 

Ulterior, deruland fereastra curenta, veti putea completa detalii legate de site, adresa de mail, program , tipul serviciilor oferite etc:

 

Click apoi pe optiunea de creare pagina si pagina va fi salvata cu succes:

Veti putea completa deruland fereastra si alte detalii relevante ca : Descrirea complata a serviciilor, certificatele obtinute sau companii de asigurare alaturi de care colaborati:

 

 

FELICITARI: ATI CREAT CU SUCCES O PAGINA COMPLA DE INSTITUTIE!

Comentarii