Articol

Completarea și editarea profilului de medic în CredoWeb

Completarea și editarea profilului de medic în CredoWeb

Pentru o mai buna vizibilitate și o reprezentare mai acurata în cadrul comunității medicale din CredoWeb, va recomandam completarea profilui dvs de medic cu poza de profil, informații relevante privind activitatea dvs, dar și cu detalii legate de specializarile dvs, studiile sau cursurile pe care le-ați parcurs. Mai mult de cât atât, aplicația permite detaliere experienței și certificarilor obtinute, astfel încât sa va puteti bucura pe deplin de reputația și aprecierea corecta din partea colegilor și a expertilor din cadrul industriei.

 


Astfel, după conectarea în platforma, puteți accesa editarea profilului prin click pe optiunea „PROFIL” din zona stânga superioara a paginii. Se va deschide fereastra dedicata:

 

Prin click apoi pe profil, veți putea în prima faza accesa zona de adaugare a pozei de profil. Aici va trebui sa faceți click pe zona rotunda din centru stânga și se va deschide fereastra prin care puteți alege poza dorita:

 

 

După alegerea unei poze de profil, puteți sa adăugați informații relevante despre dvs și activitatea dvs:

-o scurta descriere a dvs

-puteti sa încărcați un film care sa reprezinte mai bine activitatea sau preferintele dvs.

 


În continuare, prin derularea ferestrei, veți putea actualiza experiența dvs profesională, dar și studiile parcurse:

 

 

Platforma va permite în continuare completarea profilui dvs profesional cu specializari medicale, competente și certificate obtinute. Simplu scroll-down (derulare în jos a ferestrei active) vă va duce în sectiunea dedicata:

 

 

Ati completat zonele de profil importante? Felicitări! Acum aveți un profil complet în CredoWeb, iar toate contactele dvs, colegii, precum și experții din partea industriei farmaceutice va pot recunoaște calitățile și profilul dvs profesional.

 

Pentru orice alte detalii sau ajutor, va stăm la dispoziție prin officero@credoweb.ro

Comentarii