Articol

Comunitatea CredoWeb se mareste: Invitati-va colegii si partenerii

Comunitatea CredoWeb se mareste: Invitati-va colegii si partenerii

          CredoWeb este o comunitate in continua dezvoltare care creste constant. In acest proces, dumneavoastra - deja utilizator al platformei, puteti avea un rol important si castiga reputatie digitala in acelasi timp.

Invitati-va colegii sa se inregistreze ca specialisti medicali in CredoWeb

Veti putea discuta impreuna topice medicale in discutiile active, veti participa impreuna la evenimentele din plaftorma, veti comenta articolele stiitifice publicate aici. Foarte important, veti putea  intr-un mediu verificat, strict profesional, sa oferiti si sa aflati experiente reale din activitatea clinica de zi cu zi din practica dvs.

 

Echipa CredoWeb are si un premiu pentru cei mai activi dintre dvs in procesul de invitare a colegilor si de crestere a retelei de contacte din platforma: va vom prezenta profilul  de specialist (detalii legate de experienta, de practica, de realizarile si de specializarile dvs) catre ceilalti medici inrolati in platforma - fie prin intermediul unui interviu publicat, fie printr-un material video. Totul intr-o zona premium, foarte vizibila tuturor specialistilor care fac parte din comunitatea CredoWeb.

Trebuie doar sa parcurgeti urmatorii pasi simpli:

  1. Invitati minim 5 colegi pe luna prin optiunea dedicata din homepage, link aici:  INVITATIE IN CREDOWEB
  2. Urmariti ca cei invitati sa parcurga pana la cap procesul de inregistrare
  3. Prin fiecare inregistrare completa sunteti mai aproape de a fi unul dintre castigatori , iar comunitatea CredoWeb se extinde - o comunicare si mai buna in cadrul zonei de ingrijire a sanatatii din Romania.

Cum functioneaza:

  • optiunea "Invitatie pe mail": la click, link-ul codat este copiat si il puteti insera intr-un mesaj de email normal de la adresa dvs. catre persoanele pe care doriti sa le invitati
  • optiunea "Invitatie prin e-mail": puteti insera aici adresele de email ale colegilor pe care doriti sa ii invitati , iar acestia vor primi un mesaj din partea CredoWeb.ro care ii informeaza ca dvs i-ati invitat in platforma
  • puteti urmari in timp real cate invitatii ati trimis si cati colegi si-au definit cu succes un noul profil in CredoWeb.

 

Comentarii