CredoWeb

O platformă. O mulțime de avantaje

Ce este CredoWeb
CredoWeb este o platformă nouă și unică ce conectează toți participanții din domeniul sănătății astfel încât fiecare să beneficieze de avantaje – de la doctor și farmacie la pacient.
Platformă
Farmacii Pacienților și
Organizațiile pacienților
Medici Experți medicali Companii Farmaciștii Spitale Instituții și organizații
Scopul nostru
Să înlesnim în mod considerabil comunicarea în sectorul de sănătate. Şi, în acelaşi timp, să înlesnim accesul direct pentru toţi participanţii la experţi medicali recunoscuți.
Beneficiile dvs. ca farmacie:
CredoWeb oferă gratuit prezența online a farmaciei - indiferent dacă este prima apariție online sau doar doriți să vă întăriți prezența online. Îmbunătățiți legătura farmaciei dvs. cu clienții. Informați clienții cu ultimele noutăți. Creați stimuli care vor crește în cele din urmă vizitele clienților.
Întrebări frecvente
 • Cine creează profilul?
  Fiecare farmacist este înregistrat iniţial ca "farmacist" în categoria principală "medici si farmaciști." După înregistrare reușită prin opțiunea „Creare pagină” acesta poate să creeze un profil al farmaciei și să-l completeze cu conținut nelimitat - support@credoweb.ro. CredoWeb vă va susține cu plăcere. Contactați-ne la {{2}}
 • Cât costă?
  Este absolut gratuit. Prezența în CredoWeb este și va rămâne gratuită.
 • De când poate farmacia utiliza profilul ei în CredWeb?
  Imediat după înregistrare pot fi citite și comentate toate evenimentele și articolele de interes general. Validarea profilului durează cel puțin 24 de ore. Veți primi pe adresa de e-mail furnizată mesajul de validare a profilului. După validare veți putea publica articole.
 • Cum să mă înscriu în CredoWeb?
  Faceți click mai jos pe "Înregistrați-vă"
 • Ce pot face după?
  Puteți folosi platforma pentru schimb de informații profesionale cu alți colegi, medici și instituții.