CredoWeb

O platformă. O mulțime de avantaje

Ce este CredoWeb
CredoWeb este o platformă nouă și unică ce conectează toți participanții din domeniul sănătății astfel încât fiecare să beneficieze de avantaje – de la doctor și farmacie la pacient.
Platformă
Farmacii Pacienților și
Organizațiile pacienților
Medici Experți medicali Companii Farmaciștii Spitale Instituții și organizații
Scopul nostru
Ca să înlesnim considerabil comunicarea din domeniul sănătății şi în acelaşi timp să oferim tuturor participanților, în special celor bolnavi, acces la experţi de top.
Beneficiile dvs. ca pacient:
Deviza noastră este: găsește, comunică în rețea, informează, conectează. Găsiți medicul potrivit, comunicați în reţea cu experți și oameni cu interese similare, aflaţi mai mult despre diverse subiecte medicale și țineți legătură directă cu experții
Avantajele dvs.
 • GĂSEȘTE

  CredoWeb oferă multiple posibilităţi de căutare de medici, profesioniști din domeniul medical, instituții medicale, farmacii, companii, organizaţii şi instituţii prin filtrarea după locație, specialitate, program etc.

 • CONECTEAZĂ

  Medici, spitale, grupuri de sprijin reciproc, adepți, sau pagini tematice, cum ar fi Twitter, la noi toată lumea are un profil. Beneficiați de posibilitatea să urmăriți profiluri pentru a nu rata noutățile! Utilizaţi opţiunea de trimitere de mesaje private către contactele dvs.

 • INFORMEAZĂ-TE

  Medici și specialiști medicali creează în CredoWeb articole pe teme specializate. Astfel, aveţi întotdeauna posibilitatea să fiți informați despre cele mai recente realizări medicale, terapii și tratamente actuale, precum şi despre știri interesante legate de sănătate.

 • COMUNICĂ

  Luați parte la discuții despre sănătate, lăsați comentarii publice pentru profesioniști sau le puneți o întrebare prin intermediul sistemului de chat privat. Părerea dumneavoastră este importantă!

Înregistrați-vă acum în CredoWeb și profitați de toate avantajele!
Oricine se înregistrează în CredoWeb, poate să:
 • dea like-uri, share-uri și să comenteze toate articole și evenimentele
 • să urmărescă alți membrii, subiecte și evenimente
 • să-și creeze știrile personale și să poată schimba setările în funcție de interesele lor
Întrebări frecvente
 • Cât costă înregistrarea în CredoWeb?
  Nimic. Înregistrarea în CredoWeb este gratuită.
 • Cum pot să mă înregistrez în CredoWeb?
  Faceţi clic pe "Înregistraţi-vă"!