de la
11.10.18
până la
13.10.18
Poiana Braşov, România
la Centru de Conferințe, între 11-13
thumbnail

XXV- lea Congres Naţional de Reumatologie

Eveniment științific,  Deschis

Stimaţi colegi,

 

Am plăcerea să vă invit sa participati la cel de-al XXV- lea Congres Naţional de Reumatologie ce se va ţine înPoiana Brașov, la Centru de Conferințe, între 11-13 Octombrie 2018. Congresul National continuă sa fie un eveniment de referință atat pentru reumatologi cat si medici de alte specialitati, o modalitate de a afla noutăți știintifice si de a face schimburi de experiență.

 

Tematica congresului de anul acesta, din Poiana Brașov include ca și in anii precedenti noutăți în domeniul reumatologiei, prezentarea unor boli rare, provocări in practica clinică, sau discuții vizand diverse modalităti de tratament al bolilor reumatice. O activitate importantă in cadrul congresului va fi reprezentată de prezentarea posterelor electronice și a comunicărilor orale avand la bază rezultatele cercetărilor personale, permițand schimburi de informatii și idei între participanți.

 

Congresul de Reumatologie va găzdui în ultima zi si conferința asistenților medicali, la care vor fi invitati și pacienți participanți activi la campania europeană “Don’t delay connect Today” implementată in aprilie în Romania sub sloganul “ Fără Amanare, Fă o Programare” si cu această ocazie vom incerca să analizam rezultatele acestei inițiative.

 

Asa cum ne-am obișnuit din anii precedenti tinerii reumatologi pot participa în ziua de 11 Octombrie la un curs precongres dedicat Spondiloartritelor. Ca în fiecare an, am invitat și la acest congres reumatologi de prestigiu din ţară şi străinătate, care vor prezenta noutăţi de interes general din domeniul specialităţii noastre.

 

Sperăm să realizăm şi în acest an un congres în care veţi afla noutăţi ştiinţifice, soluţii ale rezolvării unor cazuri dificile, dar şi răspunsuri la unele întrebări privind activitatea dumneavoastră curentă. In acelasi timp speram ca veti avea timp și de drumeții profitand de frumusețea masivului Postăvaru.

 

Organizarea congresului din acest an este posibilă datorită eforturilor susținute ale membrilor Comitetului Stiintific al SRR și al echipei Ella Congress &Events
Urez bun venit colegilor reumatologi sau de alte specialități, pacienților, asistenților medicali si reprezentanților companiilor farmaceutice la lucrările Congresului Naţional de Reumatologie din 2018 si sper ca cele 3 zile de congres vor fi nu doar informative și educative ci și plăcute!

 

Prof.Dr. Ruxandra Ionescu

 

Preşedinte Societatea Română de Reumatologie

Partajați:

Comentarii