cover photo
de la
27.09.18
până la
29.09.18
București, România
Hotelul Mercure Unirii, Bulevardul Mircea Vodă 28
thumbnail

A 16-a Conferință a Societății Române de Chirurgie Toracică

Eveniment de sănătate,  Deschis

Specialitate: Chirurgie Toracica
Site: http://www.ellacongress.ro/srct2018/
Data: Joi 27 Septembrie 2018

 

Scrisoare deschisă către Dumnezeu

Puțin important dacă această modaliate de a clama dreptate mai este la modă sau are vreo utilitate dar nu mi-a venit nimic altceva în minte care să îmi dea o cât de mică speranță că acțiunile care nu au un scop material imediat ar mai putea avea sorți de izbândă…

 

Și totuși nu ne potolim și trăind într-o lume paralelă (stat paralel?!) vom organiza în luna septembrie a.c. mai precis în perioada 27 -29, cea de- ”A 16-a Conferință a Societății Române de Chirurgie Toracică” cu participarea și a unor colegi din străinătate care au fost invitați să ne împărtășească din experiența domniilor lor pe varii teme de chirurgie toracică.

 

Conferința își deschide larg ușile nu numai pentru chirurgii toracici indiferent de gradul profesional ci și pentru ceilalți colegi truditori în vastul domeniu al bolilor respiratorii și nu numai: pneumologi, anesteziști, anatomo-patologi, imagiști, exploraționiști și orice alți doritori de a afla care este starea artei chirugicale toracice la noi și în lume. Nu cred că este cazul să limităm această întâlnire profesională la o anumită temă, toți colegii fiind invitați să-și prezinte uneltele și realizările.

 

În ciuda unei tendințe sociale generale, de acum la nivel instituțional, de a distruge tot ceea ce este omenesc și caracteristic bipedului numit om: prietenie, încredere, compasiune, spirit de ajutorare (trafic de influență?!) etc. și a unei politici media care a făcut din medic ”inamicul public numărul 1” promitem un program social atractiv în care să ne regăsim în tradiționalul stil românesc. Bucureștiul este frumos la apus de septembrie precum Parisul în aprilie, castanii înfloresc pentru a doua oară!

 

Ținând seama de faptul că încă ființăm într-un ungher al mapamodului unde surdo-muții sunt amendați de către forțele de ordine pentru că au scandat lozinci împotriva partidului de guvernământ, nu ne rămâne decât să colectăm semnături pe această scrisoare deschisă și s-o înaintăm către Cel de Sus, cu un text care să nu-i răpească prea mult din prețiosu-I timp :
Doamne dă-ne minte!

 

Vă așteptăm pe toți cu drag!

Președintele Societății Române de Chirurgie Toracică
Prof. Dr. Ioan Cordoș

Program

This year’s edition will contain the following main topics:

  • Pulmonary cancer
  • Minimally invasive surgery
  • Esophagus surgery
  • Varia

Partajați:

0
Participanţi
0
Sunt interesat
Începe la: 27.09.2018 11:10
se termină la: 29.09.2018 11:10
București, România
Hotelul Mercure Unirii, Bulevardul Mircea Vodă 28

Comentarii

0
Participanţi
0
Sunt interesat
Începe la: 27.09.2018 11:10
se termină la: 29.09.2018 11:10
București, România
Hotelul Mercure Unirii, Bulevardul Mircea Vodă 28